Η εταιρεία

Ας γνωριστούμε καλύτερα

Η εταιρεία «Provoli» ιδρύθηκε στην Ηγουμενιτσα

Σκοπός της εταιρείας είναι η κατασκευή και εκτύπωση διαφημιστικών και επιχειρηματικών δώρων, καθώς και οι εκτυπώσεις με την τέχνη της μεταξοτυπίας , T – shirts (μακό), ρούχα εργασίας, καπέλα, αδιάβροχα και αντανακλαστικά υλικά.

Παράλληλα και ξέχωρα από την εκτύπωση διαφημιστικών δώρων, η εταιρεία κατασκευάζει και τοποθετεί επιγραφές επιχειρήσεων, καταστημάτων, δημοσίων κτιρίων και υπαίθριων (outdoors) σε όλους τους τύπους και υλικών (αλουμινίου – πλαστικού – πανιού – νέον – πυλώνες) αυτόφωτες και ετερόφωτες. Επίσης, κατασκευάζει πινακίδες οδοσήμανσης (πληροφόρησης – ρυθμιστικές) για δημόσιες υπηρεσίες, δήμους και τεχνικών εταιρειών.

Η εταιρεία αναλαμβάνει, επίσης, την αισθητική διαμόρφωση βιτρίνων καταστημάτων με αυτοκόλλητα γράμματα και σχέδια, καθώς και την τοποθέτηση των λογότυπων σε επαγγελματικά μικρά και μεγάλα (φορτηγά) οχήματα.

Η εταιρεία «μπαίνει» δυναμικά στο χώρο της ψηφιακής εκτύπωσης με την αγορά σύγχρονων μηχανημάτων εκτύπωσης, διευρύνοντας έτσι την γκάμα των προϊόντων και υπηρεσιών, ώστε να ανταποκρίνεται στις ανάγκες και απαιτήσεις των σύγχρονων επαγγελματιών – πελατών, Με τα πλέον εξελιγμένα μηχανήματα και υλικά ψηφιακής εκτύπωσης, τα αποτελέσματα της δουλειάς είναι ορατά σε κατασκευές τετράχρωμων επιγραφών, πανό, banners, stand εκθέσεων εσωτερικής και εξωτερικής χρήσης, καθώς και εκτύπωσης σε αυτοκόλλητα βινύλια, mess (δίχτυ), backlist, καμβά για διακόσμηση καταστημάτων και οχημάτων.

Ας ξεκινήσουμε το επόμενο project μαζί!

Fusce a placerat nisi, non bibendum augue. Vestibulum libero nulla, sodales sit amet sapien vitae, egestas bibendum libero.

Όλα ξεκινούν με μια ιδέα!

Η ιδέα

Σε έναν ευχάριστο και ελκυστικό χώρο, ακούμε, καταγράφουμε και συζητούμε τις ιδέες σας, κάνοντας ταυτόχρονα και μια παρουσίαση των δυνατοτήτων μας με άμεσα δείγματα. Οι λεπτομέρειες κάνουν τη διαφορά και όσο πιο γρήγορα αποσαφηνιστούν αυτές τόσο πιο άμεσο, πειστικό και ποιοτικό θα είναι είναι το αποτέλεσμά μας.

Η σχεδίαση

Η πολυετής εμπειρία των ανθρώπων μας στο τμήμα δημιουργικού εγγυάται ένα σίγουρο αποτέλεσμα με βάση πάντοτε τις δικές σας ανάγκες. Από μία απλή κάρτα έως και τη διακόσμηση όλου του χώρου σας, οι γραφίστες μας είναι σε θέση να σας παρουσιάσουν αμέτρητες εναλλακτικές προτάσεις έως ότου νιώσετε απόλυτα ικανοποιημένοι και σίγουροι.

Η εκτύπωση

Η ταχύτητα πλέον δεν είναι αντιστρόφως ανάλογη με την ποιότητα. Η πλέον σύγχρονες μηχανές εκτύπωσης που διαθέτουμε εγγυώνται το βέλτιστο δυνατό αποτέλεσμα στον ελάχιστο χρόνο. Η διαδικασία της παραγωγής δεν μπορεί να εκκινήσει, εάν πρώτα δεν μείνετε απόλυτα ικανοποιημένοι από το δείγμα που θα λάβετε.

Η τοποθέτηση

Επειδή ακόμη και η καλύτερη εκτύπωση αδικείται όταν δεν εφαρμοστεί σωστά, δεν αφήνουμε τίποτε στην τύχη. το έμπειρο προσωπικό μας, με μεγάλη πείρα στην επικόλληση και τοποθέτηση εκτυπώσεων, φροντίζουν για την τέλεια υλοποίηση κάθε εργασίας, προτείνοντας παράλληλα λύσεις σε ειδικές εφαρμογές.

Γιατί να μας επιλέξετε

Phasellus bibendum ex ex, sagittis metus in. ullamcorper nulla facilisi.

Duis faucibus egestas lorem id pulvinar. Mauris scelerisque mattis eros, eget consectetur neque. Arcu vivamus egestas, et viverra posuere, lectus turpis blandit. Suspendisse feugiat tincidnt felis.